Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، شرکت خودروسازی تسلا برای بیش از ۴۷۵ هزار خودروی برقی این شرکت فراخوان داد.

بر این اساس، اداره تنظیم مقررات ایمنی جاده‌ها در آمریکا روز پنج شنبه اعلام کرد شرکت خودروسازی تسلا برای بیش از ۴۷۵ هزار خودروی برقی مدل ۳ و مدل اس خود به خاطر مشکلات موجود در دوربین عقب و صندوق عقب آن که موجب افزایش خطر تصادف می‌شود، فراخوان داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از انتشار این خبر سهام تسلا در معاملات صبح بازار‌های آمریکا ۳ درصد سقوط کرد، اما بعد کمی بهبود یافت. اداره فدرال آمریکا در حال بررسی یک مشکل دیگر در دوربین خودرو‌های شرکت تسلا و تحقیقات درباره سامانه کمک راننده و دیگر مشکلات در خودرو‌های برقی این شرکت است.

مدل‌های مورد اشاره در این فراخوان مربوط به سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۱ میلادی است. تسلا سال گذشته میلادی هم برای نزدیک به نیم میلیون خودرو فراخوان داده بود. براساس مقررات ایمنی آمریکا، در صورت اثبات وجود مشکل در خودرو‌های تولیدی یک شرکت، باید تمامی این خودرو‌ها طی فراخوانی به نمایندگی‌های مجاز رجوع کرده و عیب ان‌ها برطرف شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خودروسازی تسلا نقص فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۳۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلاجقه: مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی صادر می‌شود

به گزارش قدس آنلاین علی سلاجقه درباره استانداردهای زیست محیطی واردات خودروهای برقی گفت: ما از هر گونه فناوری نوینی که به کاهش شاخص‌های آلایندگی منجر شود، حمایت می‌کنیم. این یک اصل است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: همچنین مقابل هر گونه فناوری که موجب افزایش شاخص‌های آلایندگی شود می‌ایستیم.

سلاجقه گفت: یکی از اقدامات دولت سیزدهم برای کاهش آلودگی پایتخت و کلانشهرها که وزارت صمت به خوبی آن را دنبال می‌کند و شهرداری تهران هم پای کار آمده و گام اساسی در این زمینه برداشته، موضوع استفاده از خودروهای برقی چه در بخش حمل و نقل عمومی و چه خصوصی بود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تاکسی‌های برقی وارد شهر تهران شده‌اند ادامه داد: در شهرهای اصفهان و تبریز و قرار است خودروهای عمومی برقی مورد استفاده قرار گیرد؛ همچنین شهرداری تهران قرارداد خرید واگن مترو امضا کرده است.

معاون رئیس‌جمهور تأکید کرد: ما در این خصوص مشکلی نداریم و سازمان حفاظت محیط زیست مجوزهای مربوطه را صادر می‌کند لذا اگر مشکلی در واردات خودروهای برقی است، به مجوزهای زیست محیطی ارتباطی ندارد و مربوط به سایر بخش‌های مرتبط با واردات است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی
  • روتین روزانه ایلان ماسک چگونه است؟
  • سلاجقه: مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی صادر می‌شود
  • مشتریان تسلا پرکشیدند
  • واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!
  • رقیب تسلا از چین می‌آید! (تصاویر)
  • قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول
  • قیمت خودروهای برقی وارداتی چند ؟ / برای ثبت‌نام مرحله اول تا فردا فرصت دارید
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزئیات
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه